Hypotheken

Een hypotheek afsluiten?
Een hypotheek is een lening waarmee een huis wordt gekocht. Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u iedere maand een bedrag aan hypotheekrente, een aflossingsbedrag en eventueel een premie voor de verzekeringen. Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Het is daarom goed dat u op zoek gaat naar informatie.

Hypotheek advies van A tot Z
Je wilt zo goed mogelijk geadviseerd worden als je een hypotheek nodig hebt. Wij zorgen voor een oplossing die bij je past zonder dat je te veel betaald. De juiste hypotheek met passende voorwaarden of die voordelige verzekering met goede dekking. Je kunt bij ons terecht als particulier en als ondernemer.

Waarom Etap Financiering?
Financiële dienstverlening eist vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint met een eerste gesprek waarin we kennis maken en uw persoonlijke situatie en wensen inventariseren. Vervolgens doorlopen wij met u de stappen van ons stappenplan om tot de voor u best passende oplossing te komen voor nu en voor later.

Erkend adviseur
Wij zijn gecertificeerd Erkend Hypotheek/Financieel Adviseur. Ook zijn wij 100% onafhankelijk, deskundig & servicegericht. Dit geeft u de garantie voor kwaliteit en een goed up-to-date advies. Onze specialismen liggen op het vlak van hypotheken, verzekeringen en kredieten.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com