Verzekeringen

Etap Financieel Advies is niet alleen uw onafhankelijke financieel adviseur, wij nemen ook graag de tijd om uw totale financiƫle plaatje te bekijken. U kunt bij ons terecht voor een verzekeringsadvies en/of het afsluiten van een verzekeringspakket.

Dit betekent dat wij voor u een vergelijk kunnen maken tussen de verschillende verzekeraars en hun verzekeringsproducten. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren welke verzekeringen het best op uw situatie aansluiten.

Door onze samenwerking met verschillende verzekeraars beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Dit betekent dat wij voor u vergelijkingen kunnen maken tussen de verzekeraars en hun verzekeringsproducten. Wij vinden daardoor altijd de dekking die het best past bij uw wensen.

Samen door het proces
Als u bij ons aanklopt voor verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

 1. Wat zijn uw zorgen en wat wilt u bereiken?
 2. Wat zijn de mogelijke oplossingen?
 3. Hoe is uw persoonlijke en financiƫle situatie?
 4. Welke oplossing is voor u het best?
 5. Welk product van welke aanbieder sluit het meest aan bij uw wensen?

Schade?
Is er schade, staan wij achter en naast u! Het in kaart brengen van de schadeomvang, de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot en met de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen. Totdat u volledig schadeloos bent gesteld.

Wij maken graag een vrijblijvend offerte voor u.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com